Radiátor

Fűtésről radiátorokról és egyéb hasznos dolgokról szól.

Színes Radiátor

Hogyan vásárolsz?

2012.07.21. 09:05 egészség/szépség/munka

Corbis-42-23977547.jpgAmikor nincs pénzünk, ez a kérdés nem is olyan fontos. De hogyan vásárolsz, amikor van? Tervezetten és módszeresen megkeresed a terméket, ami tetszik, ami megfelel az elvárásaidnak, vagy repkedsz üzletről üzletre és hagyod magad elcsábítani?

Hogyan vásárolsz egy lakásfelújítás vagy építkezés alkalmával? Megtervezed, tudod előre, hogy mit is szeretnél, vagy elindulsz és majd lesz valahogy? 

Az esetek többségében, az a lakás, otthon szokott jól sikerülni, akik tudatosan terveznek, és tudják, hogy mit szeretnének végeredményként látni. Akinek nincs erre képessége (mert ilyen is előfordul), vagy nincs rá ideje, az lakberendező vagy belsőépítész segítségét kéri. Akár maga tervezte, akár lakberendező, a lényeg az, hogy pontos terv alapján kezdi meg a vásárlást, és szinte biztos lehet abban, hogy a végeredmény nagyon fog hasonlítani az elképzelt otthonra.

Ruhát, cipőt, táskát és hasonló cikkeket nyugodtan vásároljunk pillanatnyi ötletből, hagyjuk elcsábítani magunkat. De amikor az otthonunk alkotásáról van szó, legyünk sokkal tudatosabbak!

Ha magunk tervezzük meg a lakás átalakítását, érdemes leülni, és mindent leírni az elképzeléseinkről, szobáról szobára, helyiségről helyiségre haladva. Figyeljünk oda minden apró részletre. Színek, falak, padlóburkolatok, bútorok elhelyezése, világítás, kapcsolók és elektromos csatlakozók, kárpitok és függönyök, hasznos és díszítő kiegészítők. Nem utolsó sorban a fűtés, vagyis a hőleadók, radiátorok.

Corbis-42-34359450.jpg

Gyakran előforduló hiba amikor a tervezés nem alapos, hogy megfeledkezünk a világításról, pedig a fények nagyon fontos hasznos és hangulatos elemnek számítanak. Amikor a falak készen vannak, akkor bizony már nehéz de főként költséges a vezetékeket áttenni máshová. Ne felejtsd el a klímát sem. Ha utólag kerül beszerelésre, a csövek vagy falon kívül lesznek, vagy a vésés utáni helyreállítás további költségekkel jár. A másik nagy hiba a radiátor. Amikor készen van minden, akkor szoktuk észrevenni, hogy a gyönyörű és új szobában bizony pocsékul mutat a régi, ütött-kopott radiátor. Gyorsan megpróbálunk a régi csövekhez csatlakoztatható valamilyen radiátort keresni, amit azonnal tudunk vinni és már szerelik is. Így az ütött-kopott régi csúnya radiátor helyett lesz egy új és csúnya radiátorunk, ami továbbra is rontja az összképet.

Corbis-42-33446994.jpg

Egy gondos és alapos tervezésnél, előre megtervezzük a lámpák helyét, a hangulatfények elhelyezését is. Ugyanígy a radiátorok helyét, alakját, típusát és színét is. A szép radiátorok nincsenek raktárkészleten. A design radiátorok egyedileg, a vevő igényeinek megfelelően készülnek el, ezért várni kell rájuk. A kiválasztás után meg kell rendelni, és gyártótól függően, 3-8 hét alatt érkeznek meg. De ez pont így van a konyhabútorral, a csempével, klímaberendezéssel és sok-sok más dologgal is.

immagina 3 design radiator.jpg

Ha nem gondoltál még a radiátorokra, ha nem tudtad, hogy vannak szép radiátorok is, akkor ez a cikk most segített neked. Ha megnéznéd radiátor kínálatunkat, akkor most kattints IDE!

Lehet, hogy van olyan ismerősöd, aki szintén nem gondolt erre? Előfordulhat! Oszd meg, és segíts másoknak is!

www.szinesradiator.hu

képek: corbis.com, szinesradiator.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://radiator.blog.hu/api/trackback/id/tr714669127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása