Radiátor

Fűtésről radiátorokról és egyéb hasznos dolgokról szól.

Színes Radiátor

Tegyük a sarokba...

2012.06.18. 15:26 egészség/szépség/munka

 

Ha nincs elég hely, ha nehezen elhelyezhető egy szobában, helyiségben a radiátor, hát tegyük a sarokba! Néhány radiátor kimondottan úgy lett megalkotva, hogy sarokba is lehet állítani. Na nem büntetésből, hanem mert nincs máshol hely. Íme az olasz sarok radiátor:

sarok radiátor 5.jpg

sarok radiátor 3.jpg

sarok radiátor 4.jpg

A belga gyártónk is készít sarokradiátorokat, de pont az ellenkező irányba. Persze ha tetszik, nem kötelező sarokba állítani!

sarok radiátor 1.jpg

sarok radiátor 2.jpg

Végül egy olyan törölközőtartót szeretnék mutatni, ami szinten sarokba is tehető. Színes, króm és arany színben is rendelhető. Finom és kecset megjelenést biztosít a fürdőszobákban.

sarok radiátor 7.jpg

Remélem, tetszenek sarok radiátoraink. Ha többet szeretnél tudni termékeinkről, keresd azokat oldalunkon: www.szinesradiator.hu

Ne felejtsd el megosztani! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://radiator.blog.hu/api/trackback/id/tr74596100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása