Radiátor

Fűtésről radiátorokról és egyéb hasznos dolgokról szól.

Színes Radiátor

Alumínium vagy acél?

2012.05.08. 09:17 egészség/szépség/munka

 

Nagyon sok olyan lakás van ma Magyarországon, ahol a radiátor alumíniumból van. Amikor arra kerül a sor - hiszen az évek alatt elöregedtek - le kell cserélni. Ilyenkor jön a nagy kérdés, hogy alumínium vagy acél legyen az új radiátor.

A legtöbb radiátorgyártó acél radiátorokat gyárt, alumínium radiátorgyár viszonylag kevés van. Míg acélradiátorból hatalmas a kínálat, addig alumíniumból igen szegényes. Mit tehet az, aki alumínium radiátorait alumínium radiátorra szeretné lecserélni, de szeretne szebb radiátor felszereltetni? Miért van az, hogy a piacon csak a régi, nem túl mutatós alumínium radiátorok találhatóak? A választ nem tudom, bár sok évet eltöltöttem már a radiátorok között. Amikor elkezdtük a design radiátorok értékesítését, a kínálatunkban nem volt egy alumínium radiátor sem. Igény viszont volt. Így találtunk egy gyártót, és vele szerződtünk, de design radiátornak nem nevezhető az általuk képviselt stílus. 

Remek hírem van, az alumínium radiátort kedvelőknek, keresőknek! Új szállítóra találtunk, akik design radiátort gyártanak alumíniumból!

Jöjjenek a képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ahogy a képekből is kiderül - szobai és fürdőszobai törölközőszárítós radiátornak is alkalmasak. Egy hátrányuk van az, kizárólag függőleges elhelyezésben alkalmazhatóak.

Alumínium radiátor kínálatunk megtekinthető itt.

Ha tetszik, kérünk egy LIKE gombot oldalunkra itt. 

www.szinesradiator.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://radiator.blog.hu/api/trackback/id/tr894495574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása