Radiátor

Fűtésről radiátorokról és egyéb hasznos dolgokról szól.

Színes Radiátor

Lakáskultúra - gyerekszoba - Brick

2011.10.05. 11:50 egészség/szépség/munka

 

 A lakáskultúra 2011/10 októberi számában megjelent, a 24. oldalon az egyik olasz luxus radiátorunk is! 

 

Az olasz gyönyörű luxus radiátorunkról a következőt írták:

 

"A gyerekszobából költöztek át a színes legóelemek a falra. Új méretükkel új funkció jár, ezúttal fűtik a helyiséget. Mellőzzük körülöttük a dísztárgyakat, hagyjuk őket érvényesülni."

 

 

 

 

Hát valóban, nagy ötlet! Gyerekszobák dísze a gyerekek nagy örömére! De az olasz tervezők fantáziáját nem állították meg a gyerekszoba falai! Több színben készül, több színben választható, így az "örök gyerek" felnőttek szobáiba, fürdőszobáiba is fűthetnek, mosolyoghatnak a színes legodarabok a falról. Nem elhanyagolható, hogy variálható, pont úgy, mint az eredeti játék. Na jó, házat és versenyautót nem tudunk építeni belőle, de két dimenzióban nyugodtan gondolkodhatunk.

Régi vágyam volt, hogy alkossak gyerekszoba radiátorokat. Ez a vágyam még csak az elképzelésig jutott el, a megvalósítás általam, még várat magára. Roppant boldog voltam, amikor megkaptam néhány hónapja a bemutató anyagát az olasz partnerünknek! Lego radiátor! A forgalmazó, Senia Group oldalán Brick néven fut, és bővebb információt lehet találni a radiátorról itt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köszönjük a Lakáskultúra magazinnak, hogy közzétette és megjelenítette az októberi számában! Mivel rengeteg érdekes és csodaszép dolog van még a lapban, mindenki fusson az újságárushoz, és vegye meg! Nekem már van!

Ha tetszik, kérlek, oszd meg ismerőseiddel is!

Készítette: Senia Radiátor

A bejegyzés trackback címe:

https://radiator.blog.hu/api/trackback/id/tr353279784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása