Radiátor

Fűtésről radiátorokról és egyéb hasznos dolgokról szól.

Színes Radiátor

Piros mint a rúzs, piros mint a szerelem!

2011.09.28. 13:41 egészség/szépség/munka

 

 

Piros - újra divat, piros - az új trend! Erre a szezonra a piros színt emelték a magasba a divatdiktátorok! Szerencsére ez ma már nem csak a ruhadivatra vonatkozik, hanem a lakberendezésre is! A szerelem színe felfrissíti a hálószobákat! Brit kutatók szerint, a piros szín fokozottan hat a libidóra, legyen az gyertya, fehérnemű, ágynemű vagy épp... radiátor! Ezért gondoltam, hogy összeállítok egy gyönyörű eper színű kollekciót azoknak, akik követik a divatot, érzékenyek az újra és szeretik a szépet.

(kép)

 

Egy buja és élettel teli hálószobát, tényleg lehet még tovább fokozni, nem is beszélve a többiről. A színek és fények nagyon fontosak, hogy a kellemesen eltöltött közös órák és éjszakák ne laposodjanak el. Bizony a szerelem szobáját folyamatosan ápolni kell, szépíteni és törődni vele!

Persze döntse el mindenki, hogy hova szeretne egy kis pirosat tenni otthonában! A piros radiátor valójában a nappaliban és a gyerekszobában is emelheti a hangulatot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az iroda egyhangú hangulatát is megtöri, és a fürdőszobát is hangulatossá teszi! Ha megjött a kedved a piros színhez, engedd el a fantáziádat, és találd ki, hova tennéd ezeket a gyönyörű piros radiátorokat, és hívd a forgalmazó infó vonalát: Senia Group!

Ha tetszenek a piros radiátorok, oszd meg ismerőseiddel is, és kérünk szépen egy LIKE gombot is! Köszönjük!

Készítette: Senia Radiátor

A bejegyzés trackback címe:

https://radiator.blog.hu/api/trackback/id/tr43262593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása