Radiátor

Fűtésről radiátorokról és egyéb hasznos dolgokról szól.

Színes Radiátor

Festhető, láthatatlan radiátor

2012.05.15. 09:16 egészség/szépség/munka

 

Eddig is meg volt a lehetőség arra, hogy otthon barkácsoljunk, és a radiátort átfessük valamilyen színre. Ez többé-kevésbé szokott sikerülni, a végeredmény rendszerint nem az elképzelések szerint alakult. 

Ma a design radiátorok korában is felmerül az igény arra, hogy a radiátor láthatatlan legyen. Ennek megfelelően, az egyik olasz radiátorgyár kihozott egy radiátort, mely falfestékkel festhető. Ennek köszönhetően, bele tud olvadni teljesen a fal színébe, szinte láthatatlan lesz. A gyártó kis fényjátékot is tett a láthatatlan radiátorhoz. A radiátor kaphat LED világítást, ami manapság igen trendi. Mivel a radiátoron van egy aprócska rés, az összhatás bájos és játékos lesz. (Aki szereti a hangulatfényt, akinek fontos, hogy a fények hogyan jelennek meg otthonában, azoknak meleg szívvel ajánlom többi LED világítással ellátott radiátorainkat is.) A radiátor felületét úgy alakítják ki, hogy akár többször is átfesthető, mindig az aktuális falszínhez igazítva. Remek ötlet!

Sokan azért választják a padlófűtést, mint fűtési megoldás, mert nem szívlelik a radiátorokat. A gépészek sajnos a padlófűtés mellé is rendszeresen terveznek radiátort kiegészítő fűtésnek. Erre azért van szükség, mert a padlófűtés alacsony hőmérsékleten működik, és bizony lassan melegíti fel a házat, lakást. Másrészről szükség van a padlófűtés mellett radiátorokra, hogy az üvegfelületek ne párásodjanak. A festhető láthatatlan radiátor ennek a célnak is tökéletesen megfelel.

Akinek pedig nem a radiátor festhetősége tetszett meg, hanem alakja, formája, játékossága, annak fontos tudni, hogy a radiátor a már megszokott RAL színekben és egyéb különleges színben is rendelhető.

A festhető, láthatatlan radiátorról, méreteiről és árairól bővebb információt ITT találsz.

Ha tetszik a radiátor, kérünk oszd meg másokkal is és ne felejtsd a LIKE gombot sem!

www.szinesradiator.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://radiator.blog.hu/api/trackback/id/tr384509271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baba Mérleg Kölcsönzés 2013.06.18. 21:48:33

nagyon örülök, hogy rátaláltam a honlapotokra! :) kattognak az agykerekeim... eddig nyűg volt a "hol lesz legkevésbé útban" a radiátor kérdés!! remélem, találunk jó megoldásokat!!! szuperek az ötletek!
süti beállítások módosítása