Radiátor

Fűtésről radiátorokról és egyéb hasznos dolgokról szól.

Színes Radiátor

Radiátor, radiátorok - milyen radiátort válasszak?

2012.08.13. 13:02 egészség/szépség/munka

Radiátor! Milyen radiátort válasszak? 

Amikor egy építkezés vagy egy felújítás arra a pontra jut, hogy a fűtőtesteket kell beszerezni, csak akkor kezdünk el azon gondolkodni, hogy milyen radiátor is kellene. Mekkora, milyen teljesítménnyel? 

Ha leülünk és elkezdünk az interneten keresgélni radiátorokat, rájövünk, hogy a kérdés sokkal összetettebb. Találkozunk olcsó és drága típusokkal, jó és rossz minőségű radiátorokkal. 

Én mindig azt mondom, hogy a radiátor elsődleges funkciója a fűtés. Ezért nagyon fontos, hogy tudjuk, milyen teljesítményű radiátorokat keresünk. Minden más csak másodlagos...

soft design radiator 1.jpg

Ha tudjuk azt, hogy milyen teljesítményre van szükségünk, akkor jöhet a külsőség. Azt javaslom, hogy ebben az esetben érdemes végignézni oldalunkat, ahol rengeteg radiátor típus van. Létezik fehér és színes, olcsó és drága, sőt még nagyon drága, luxus kivitelű radiátor is. Végig kell nézni az összeset. Akkor lesz egy képünk arról, hogy milyen radiátort is szeretnénk. Ha az elképzelés és a pénztárcánk nem fedi egymást, akkor sem kell elkeseredni, hiszen munkatársaink ismerik minden radiátor típusunkat. Az is előfordulhat, hogy az a típus, amelyik tetszik, megtalálható egy másik gyártó kínálatában is. Mit kell tenni? Telefonálni kell, és megkérni, hogy a kedvenc radiátor típushoz hasonló modellt javasoljanak nekünk, olcsóbb áron. (Oldalunkon nem a teljes kínálat szerepel, ezért nagy esély van arra, hogy lesz másik megoldása az elképzelésünknek.)

Ha kiválasztottuk a típust, akkor jön a méretezés. Megkeressük az adott helyiségbe a legoptimálisabb méretű radiátort, ami elfér és elegendő hőt is tud biztosítani.

essy design radiátor 2.jpg

Amikor a méreteket is kiválasztottuk, jön a színválasztás. Sok-sok színből lehet válogatni. A RAL Classic színskála az alapja kínálatunknak, de további különleges színeket és felületeket is kínálunk. A különleges fémes esetleg strukturált festések megjelenítése online nem könnyű, ugyanis a monitor nem adja vissza a valós színt és felületet. Ezért célszerű különlegesebb színt irodánkban választani.

design-radiator.jpg

Úgy gondoljuk, hogy kínálatunk és választékunk igen széles, mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő radiátort.

Szívesen segítünk, minden kérdésre igyekszünk megtalálni a választ.

Telefonos ügyfélszolgálatunk reggel 08:00-tól este 20:00 óráig él: + 36 30 | 525 5005

www.szinesradiator.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://radiator.blog.hu/api/trackback/id/tr294709802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása