Radiátor

Fűtésről radiátorokról és egyéb hasznos dolgokról szól.

Színes Radiátor

SZÉP LAK - Design fűtőpanelek

2011.11.05. 07:59 egészség/szépség/munka

 

 Nagy meglepetésemre, a Szép Lak októberi számának 94. oldalán, megjelent egy cikk a Screen olasz térelválasztó elektromos radiátorunkról. (Mi volt ebben a meglepetés? Az, hogy egy másik radiátorról kértek képet tőlünk, de mi sajnos nem tudtunk jó felbontású képpel szolgálni, s nem is reméltük, hogy a szerző ezt a nagyon különleges darabot fogja választani. Köszönjük.)

 Ezt írták a Szép Lak magazinban a Screen radiátorról:

" Design fűtőpanelek

Korábban a fűtőtest és annak elhelyezése inkább csak elkeserítette, mint felvillanyozta az otthonteremtőket, mivel annak sem formátumát, sem színét nem mindig lehetett illeszteni az elképzelt lakás egészéhez. Manapság viszont a Senia Group kínálatában meghökkentő design és színes radiátorokat találhatunk, amelyeket bárhova elhelyezhetünk: fürdőszobákba, nappalikba, előszobákba, konyhákba. Termékpalettájuk önmagáért beszél: az érdeklődő mintegy 75 típus és 215 választható szín közül válogathat. A lap-, cső-, szobai, törölközőszárítós, bronz, acél, színes és luxus fűtőtestek mellett kuriózumként szerepel választékukban a Screen fantázianévre hallgató térelválasztó elektromos radiátor, amely dekoratív megjelenésével bizony rácáfol a tévhitre, hogy a radiátort le kell takarni. Fényáteresztő kivitelének és különböző mintáinak köszönhetően más és más fény-árnyék játékot eredményez, napszaktól és megvilágítástól függően. Ideális lehet loftlakás, század eleji bérházak magas belmagasságához. További információ: Senia Group, 1137 Budapest, Pozsonyi út 53-55., tel.: 30/525-5005, e-mail: info@seniagroup.hu, www.szinesradiator.hu "

A Pozsonyi úti irodánkban, szívesen várunk minden kedves érdeklődőt. Azt tudni kell, hogy irodánkban raktárkészletet nem tartunk. Minden radiátor a kínálatunkból, kizárólag rendelésre készül. Így a megrendeléstől számítva a Screen radiátor például, 2 hét múlva érkezik, egyenesen Olaszországból. 

Köszönjük szépen a megjelenést és a szép szavakat a Szép Lak magazinnak! A Novemberi szám már az újságosoknál, én már megvettem!

Ha szeretnél olvasni a többi radiátorunkról is, keress meg minket a Facebook oldalunkon: Színes Radiátor

Tetszett? Oszd meg ismerőseiddel is! 

Készítette: Senia Radiátor 

A bejegyzés trackback címe:

https://radiator.blog.hu/api/trackback/id/tr53355102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása