Radiátor

Fűtésről radiátorokról és egyéb hasznos dolgokról szól.

Színes Radiátor

Dress - az álomtükör

2011.09.09. 13:02 egészség/szépség/munka

 

Nem tudom megmondani, hogy miért, de egyre jobban odavagyok a design radiátorokért. Talán azért, mert álomszépek! Van egy olasz radiátor a Dress, ami az egyik kedvencem! Rögtön megmutatom, hogy melyikről beszélek. Nem sok képem van róla, de a lényeget láthatjátok Ti is. Üveg előlapja van, különböző színű üvegekből lehet választani. Nekem a legjobban a tükör előlap tetszik. És miért az lett a címe, hogy álomtükör? Mert a képekkel ellentétben, én a hálószobámba tenném! Íme a képek:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Én nem így tenném fel, hanem vízszintes elhelyezésben. Sajnos csak egy mérettel rendelkezik a radiátor, így ebben az egy méretben rendelhető (1800mm x 400mm), de vízszintes és függőleges is lehet. Létezik elektromos, meleg vizes és kombinált megoldásban is. Teljesítménye 600W. Az üveg színe lehet fehér, fekete, aquamarine, piros, narancs és tükör. 
Nekem ez a kombináció rettenetesen tetszik. Persze az a megoldás, hogy a csatlakozásokat nem lehet látni, nem kell a ronda fűtéscsöveket néznem, az sem elhanyagolható. A csatlakozókat az olasz gyártó a radiátor hátfalára teszi, és így láthatatlan. 
Mivel a radiátor olasz, így raktárkészlet is Olaszországban van. Így ha valaki ilyen radiátort szeretne otthonában a falon látni, arra számítani kell, hogy a megrendeléstől számítva minimum 2 hetet kell várnia rá. Ezért még a fűtésszezon előtt érdemes megrendelni.
A gyártó ajánlja fürdőbe, előszobába, nappaliba. S valóban, minden helyiségben csodásan mutat!
Minden fontos információ és adat megtalálható a Dress radiátorral kapcsolatban a forgalmazó, Senia Group radiátoros oldalán, itt.
Remélem, sikerült kedvet ébresztenem mindenkiben, hogy gondolja át, mi is fűti szobáját a hideg téli estéken!
 
készítette: Senia Radiátor

 

A bejegyzés trackback címe:

https://radiator.blog.hu/api/trackback/id/tr953213617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása